I LOVE SUSHI AMSTERDAM OOST

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 572 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi Amsterdam Oost. Meer weten? Ontdek meer

23 apr 2024 om 23:58 Food, price and quality are great! Sometimes I get a suprise extra deliciousness
22 apr 2024 om 9:53 I always love the sushi from here. Not the cheapest, but at least the quality and taste match up! This time my order came with a little 'extra' and that was a nice surprise :) Delivery time was also less than the expected.
21 apr 2024 om 15:52 Goed verzorgd, snel geleverd!
21 apr 2024 om 10:34 Lekkere sushi!
21 apr 2024 om 8:22 Het is lekker en vers hoor, maar krimpflatie is real. Bij de maki’s was het zoeken naar de vulling, zulke kleine partjes zalm of avocado zaten er namelijk in. In essentie dus gewoon rijstballen ipv sushi.
19 apr 2024 om 19:33 De poke bowl was erg lekker en ik kreeg wat extra sushi die ik niet had besteld!
18 apr 2024 om 23:13 Sushi was soggy and flavorless...
18 apr 2024 om 20:36 Het was super lekker
17 apr 2024 om 21:46 Ik begrijp de goede beoordelingen niet, prima bezorging maar ongelooflijk slechte sushi, smakeloos en met kleffe rijst.
17 apr 2024 om 21:42 Heel lekker! Ik kreeg ook nog een extra cadeau met krab maar ik had geen krab besteld om dat ik geen krab en garnalen eet. Misschien een idee om een cadeau te geven die bij de bestelling past :)
10 apr 2024 om 23:44 Super lekker en vers! Heel erg bedankt!
9 apr 2024 om 9:48 Always fast delivery and good quality sushi.